KERBELA –NECEF ZİYARETİ

Tarih : 12 Kasım 2015 Perşembe
Saat : 11.00 Necef Havalimanı
Varış : 14.00 İstanbul Havalimanı

5 gece 6 gün sürecek olan ziyaretimizde; gidiş-dönüş uçak bileti (Irak Havayoları), otobüsle transfer, Otel, sabah-öğlen-akşam açık büfe yemek ve sağlık sigortası dahil 900 Dolar + 15 TL. çıkış pulu. Bilgi için: Dilek Karagöz 0532 597 70 39 basin@cemvakfi.org

Bordo pasaport için vize gerekmiyor. Yeşil pasaporta vize var. Yeşil pasaportu olan yolcularımız, vizeyi bulundukları şehrin Irak Başkonsolosluğu’ndan alabilirler. Şöyle ki: İnternetten Irak Konsolosluğu vize formunu doldurup renkli çıktı alıp imzalayıp, 4 fotoğraf ile konsolosluğa müracaat etmeleri gerekmektedir…

1.GÜN
İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan hareketle Necef’e, oradan otobüsle 1 saat süren yolculuktan sonra Kerbela’ya varış. Otele yerleşme ve aynı akşam Hz. İmam Hüseyin ve Celal Abbas türbelerini ziyaret.

2.GÜN
Sabah Kerbela’da İmam Sadık ve Hz. İmam Mehdi makamları ve akşam tekrar Hz. İmam Hüseyin Türbesi ziyaret edilecek.

3.GÜN
Sabah El-Hür Hazretleri türbesi, daha sonra Hz. Müslim Bin Akil ve Hz. On türbeleri ziyaret edilecek. Öğlen vaktinden sonra Necef’e geçilecek. Yolda Hz. Eyüp Peygamber efendimizin haremi ziyaret edilecek. Akşama doğru Necef’te otele yerleştikten sonra Hz. Ali Efendimizin Türbesi ziyaret edilecek.

4.GÜN ve 5. GÜN
Sabah Hz. Ali Efendimizin Evi Mescidi Kûfe ve Mescidi Sehle ziyaret edilip, Öğleden sonra; Necef’te Hud Peygamber, Salih Peygamber, İmam Seccad ve İmam Sadık’ın Makamları, akşam tekrar Hz. Ali Efendimizin Türbesi ziyaret edilecektir.