İzmir’i sarsan ölüm! Ali Büyükdağ Kardeşini kaybetti.

Cem Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Büyükdağ’ın kardeşi ve aynı zamanda Karabağlar ve Büyükşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Latif Büyükdağ, tek başına yer aldığı otomobiliyle dün akşam Bodrum’dan İzmir’e dönerken Söke yakınlarında kalp kirizi geçirdi

Otomobiliyle seyir halindeyken geçirdiği kalp krizi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Büyükdağ’ın otomobili bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Önce Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılan daha sonra Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Büyükdağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hakka yürüdü.

Latif Büyükdağ 8 haziran 2015 Pazartesi günü saat 14.00′de Izmir Narli Cemevinden son yolculuğuna uğurlanacaktır.

CEM VAKFI Ailesi olarak Latif Büyükdağ’a Tanrıdan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

CEM VAKFI GENEL MERKEZİ