CEM VAKFI ÇATALCA ŞUBESİNDE KAHVALTI

Cem Vakfı Çatalca  şubesi ,Anneler günü olması nedeniyle,16.05.2012 günü   Vakıf  Bahçesinde Çatalcalı kadınlarla bir araya geldi.

Vakıf Başkanı Nuran Bozdemir amaçlarının birlik ve beraberlik  olduğunu,Türk kadının her zaman erkeğinin yayında olduğunu, hayatın zor koşullarına eşiyle eşit bir şekilde paylaştıklarını,bu anlayışın  Türk kadınlarının üretken ve yaratıcı  bir kimliğe sahip olmalarına katkı sağladığını ifade etti.

Cem Evi  Dedesi Hasan Gürel ise Anneler gününün önemini belirterek Alevi -Bektaşi inancında kadının her zaman erkek ile eşitlikçi bir anlayışa sahip olup,Cem Evlerinde  Kadın-Erkek ayırımı asla yapılmadığına değindi.

Kahvaltıya  Çatalca Belediye başkanı  Cem Kara,CHP İlçe başkanı Naci Özcan  AKP  ilçe başkanı Selim Güçbilmez , AKP  İstanbul il başkan  Yrd.Ayşenur Bilge Solak ve  Sayın Sakine Tütek  iştirak etmişlerdir.