YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ ZİYARET…

Cem Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Şubelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Atilla BALABAN, Vakıf ve Şube çalışmaları hakkında bilgi vermek ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin, bu konulardaki görüş, düşünce ve önerilerini almak için; Cem Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerini, bizzat makamlarında ziyaret etmeye başlamıştır.

Bu anlayış doğrultusunda; bugün (24.09.2012) MUTLUSAN Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa KAÇMAZ’ı ziyaret etmiştir. Ziyarete, Vakıf Genel Müdür Yardımcısı Dursun ALTINAY da hazır bulunmuştur.

Sayın KAÇMAZ, söz konusu ziyaretten oldukça memnun olduğunu, Cem Vakfının, her yönetim kurulu toplantısında, Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. İzzettin DOĞAN’I büyük bir dikkat ve hayranlıkla dinlediklerini belirterek, Sayın BALABAN’nın da bizzat, işyerimize gelerek, bizleri dostane ve samimi duygularla ziyaret etmiş olması ve Vakıf çalışmaları hakkında bilgi vermesinden dolayı, bir kez daha memnuniyetini dile getirmiştir.

Edirne’den Ardahan’a kadar Şubeleşen Cem Vakfı’nın, önümüzdeki yıllarda, daha iyi çalışabilmesi ve planlanan amaçlarını gerçekleştirebilmesi için, mali kaynaklarının yeterli düzeyde bulunması gerektiğine işaret ederek, önümüzdeki günlerde bu konulardaki projelerini bildireceklerini ifade etmişlerdir.