YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ ZİYARET…

Cem Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Şubelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Atilla BALABAN, Vakıf ve Şube çalışmaları hakkında bilgi vermek ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizin, görüş, düşünce ve önerilerini almak için; Cem Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerini, bizzat makamlarında ziyaret etmeye devam etmektedir.

Sayın BALABAN, bu çerçevede; Sayın Bülent GÜNDOĞDU, Sayın Mimar Sadık POLAT ve ONUR Hipermarketler sahibi Sayın Rıza DOĞAN’I ziyaret etmişlerdir.

Sayın Bülent GÜNDOĞDU, “Cem Vakfı olarak, toplumda kavga etmeden, barış ve huzur içerisinde haklı olan davamızın mücadelesini vermek, ancak akıl ve bilgiyle mümkün olabilir. Bu doğrultuda baktığımızda; Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. İzzettin DOĞAN’IN oldukça başarılı bir çalışma yöntemi içerisinde olduğunu görmekteyiz. İstanbul gibi dünyada, nüfus yoğunluğu yüksek olan kentlerde insanlar, öncelikli olarak, ekonomik mücadelesini vermektedirler. Geçim derdi, inanç olaylarını öteleyebilmektedir.” diye belirtmiştir.

Sayın POLAT ise; Cem Vakfının, Alevi kurum ve kuruluşları içerisinde lokomotif görevi üstlendiğini, bu anlamda Vakfın finans sorununun mutlaka çözülmesi gerektiğini belirterek Şubeler ile olan ilişkilerin veya çalışmaların mutlaka kurumsal anlayış ve zihniyet içerisinde yürütülmesi gerektiğine işaret etmişlerdir. Bu doğrultuda, Cem Vakfı Kadın ve Gençlik Kollarının daha etkin ve örgün bir çalışma içerisinde bulunmalarında zorunluluk görülmektedir, diye  belirtmişlerdir.

Sayın Rıza DOĞAN ise; Yönetim Kurulu toplantılarında, Sayın Genel Başkanın, ülkemizdeki, dünyadaki ve Alevilik inancı konularındaki düşünce ve projeksiyonlarının, oldukça önemli tespitler olduğunu, Sayın Hocamızın bu görüş ve düşüncelerinin, toplumun her kesimi tarafından bilinmesinde fayda olduğunu yineleyerek, Cem Vakfı şemsiyesi altında olan herkesin, özellikle yönetici konumda olanların, Hocamızın tespit ettiği konularda düşünce üretmeleri gerektiğini söylemiştir. Özellikle Alevi Cenaze ve Hayır hizmetlerini yürütecek olan Dede ve Hocalarımızın mutlaka bir Alevi Erkânı eğitimi içerisinden geçirilerek bu görevleri yapmaları durumunda toplum karşısında daha başarılı görüleceğini düşündüğünü bildirmişlerdir.