Kermes Açılışı Yapıldı

Cem Vakfı Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin tarafından organize edilen Kermes, Vakıf Genel Merkezinde, 12.02.2012 tarihinde açıldı.

Şubelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atilla Balaban ve Vakfımız Genel Müdürü Hıdır Akbayır’ın da hazır bulunduğu kermes açılışına, kadınlar tarafından büyük bir ilgi gösterildi.

Açılış kurdelesini kesen Genel Müdür Akbayır, bu kermes etkinliğinin, Alevi Kadınlarının ne kadar yetenekli, üretken ve çalışkan olduklarının bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek; gerek aile bütçelerine gerekse sivil toplum kuruluşlarına, ekonomik ve sosyal yönden, sağladığı katkının önemini vurgulamıştir.

Kermesten elde edilecek olan gelirin de Vakfın hayır ve yardım taleplerini karşılamak üzere kullanılacağı  ifade edilmiştir.

Kermes bir ay süreyle açık kalacaktır.