HALKALI ŞUBESİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU…

CEM Vakfı Halkalı Şubesi’nde Cumhuriyet’in 89. yılı coşkuyla kutlandı.

CEM Vakfı Halkalı Şube Başkanı’nın Mesajı:

Değerli Canlar; HALKALI CEM VE KÜLTÜR EVİ Olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN Türkiye Cumhuriyeti Devletine Bıraktığı En Büyük Eşsiz Bir Miras Olan Cumhuriyetin 89. Yılını 28 Ekim Pazar Günü Cem Evinin Bahçesinde Bayraklarla Süslenmiş Güzel Bir Ortamda Coşkuyla Kutladık. Hukuk ve Laik Devletlerin Ana Sigortası Olan Cumhuriyet İlkelerini Yaşaması Yaşatılması ve Yarınlara Taşınması İçin Bizler Alevi Yurttaşları Olarak Her Zaman Cumhuriyetin Savunucusu ve Takipçisi Olacağız ve İlelebet Bu Değerlere Sahip Çıkacağız.

Değerli Canlar Düzenlediğimiz Bu Cumhuriyet Etkinliğinde Emeği Geçen Tüm Canlara Sazları ve Sözleriyle Bize Katkı Sunan Sanatçılarımız Âşık GÜLABİ, Halis ASLAN, Erol MÜTERCİMLER, Volkan YILMAZER, Aynur GÜNEŞ’E;

Cem Evi Dedelerimiz Salih ŞAHİN ve Etem UĞURLU’ YA, Cem Evi Bağlama Öğretmenimiz Deniz ATEŞ ve Öğrencilerine, Cem Evi Gençlik Komisyonuna Katılımlarıyla Bize Büyük Güç ve Destek Veren Değerli  Halkımıza Sonsuz Teşekkür Eder ;

Saygı ve Sevgilerimle Aşkı Niyaz Ederim..

Cem Vakfı Halkalı Şubesi Başkanı

Gazi ARSLAN