Firuzköy’de Şubeler Toplantısı Yapıldı

İstanbul Şubeler Toplantısı Firuzköy Şubemizde, 24.02.2012 tarihinde, Cem Vakfı Genel Müdürü Hıdır Akbayır Başkanlığında toplanmıştır.

Toplantıda, Vakfımızla ilgili yapılmış olan çalışmaların bir değerlendirilmesi yapılarak, önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında, Şube Başkanları görüş ve düşüncelerini ifade etmişlerdir.

Öncelikli olarak, 10 Mart 2012 tarihinde, Ankara’da yapılacak olan, Türkiye genelindeki Şubeler Toplantısına katılacak olanların isimlerini genel merkeze bildirmeleri istenmiştir. Ankara’daki program hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Yine hazırlanmakta olan Cem Vakfı Web Sayfası hakkında, Şubelerimizin sisteme entegre olmaları için, öncelikli olarak hangi hazırlıkları yapmaları gerektiği anlatılmıştır.

Şube Başkanlarının, Şubeleriyle ilgili bazı sorunları anlatmaları, çözüm odaklı öneri ve görüşlerin bildirmelerinin ardından; sonraki toplantının 07.04.2012 tarihinde, Kaynarca Şubemizde yapılması kararıyla, toplantı son bulmuştur.