ÇERKEZKÖY CEMEVİ YAPIMINA YARDIMDA BULUNANLARA PLAKET VERİLDİ..

Cem Vakfı Yönetim Kurulu, Genel Başkan Prof. Dr. Sayın İzzettin Doğan Başkanlığında, 11.12.2012 günü aylık olağan toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesi düzenlenen kokteylde; Çerkezköy Cemevi’nin yapımı sırasında, maddi ve manevi destek sağlayanlar için, Bölgedeki Belediyeler ve diğer şahıslarla birlikte, kitaplığını vakfımız kütüphanesine bağışlayan Gazeteci Ece Sakar’a plaketler Genel Başkanımız tarafından düzenlenen törenle takdim edildi.

Genel Başkanımız Prof Dr. Sayın İzzettin Doğan, yapılan bağışların maddi yönünden daha ziyade, manevi yönünün de oldukça önem arz ettiğini ifade ederek, bu bağışlar ve özverili davranışlar sayesinde, bugün Cem Vakfı’nın ülkemizde ve Dünya’da tanınan, bilinen bir kurum haline geldiğini ifade etmiştir.

Kitaplarını Vakfımız Kütüphanesine bağışlayan Ece Sakar, kendisinin Alevi inancına mensup olmamasına karşın, yıllardan beri alın teri ile almış olduğu kitaplarını bundan böyle Cem Vakfı’na bağışlamaktan dolayı mutlu olduğunu, çünkü Cem Vakfı Kütüphanesinin giderek büyümekte olduğunu araştırma yapmak isteyenlere faydalı olmak istediğini dile getirmiştir.

Çerkezköy Cemevi’nin yapımına katkı sağlayanlara da plaketleri takdim edilmiştir. Plaket ile onurlandırılan Belediye ve Şahısların İsim listesi aşağıda belirtilmiştir.

BELEDİYELER

1. Çerkezköy Belediyesi
  2. Kapaklı Belediyesi
  3. Karaağaç Belediyesi
  4. Büyük Yoncalı Belediyesi
  5. Kızılpınar Belediyesi

ŞAHISLAR

1. Kalender KOLUAÇIK
  2. Aktaş GÜLER
  3. Enver KOÇER
  4. Binali ETYEMEZ
  5. Ahmet AVCI
  6. Dilek YALÇIN
  7. Oktay ÖNDER
  8. Hüseyin KOLUAÇIK
  9. İlker BÖREKÇİ
  10. Cemil DANIŞ
  11. Tahsin KIRMIZIGÜL

Plaket takdiminden sonra toplanan Yönetim Kurulu, gündemindeki diğer konuları görüşmüştür.