CEM VAKFI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Cem Vakfı Yönetim Kurulu, Genel Kurul sonrası ilk toplantısını, 30.04.2013 günü, Vakıf Genel Merkezinde yapmıştır.

Genel Başkan Prof. Dr. Sayın İzzettin DOĞAN Başkanlığında toplanan Yönetim Kutulu, toplantı öncesi 6 yıldan fazla Cem Vakfı Genel Müdürlüğü görevini yapan Sayın Hıdır AKBAYIR ile, yine Vakfın Cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere, Vakfımıza bir adet Ford marka klimalı Cenaze aracı bağışlayan Sayın Hüseyin DAŞDÖVEN’e plaketlerverilmiştir.

Plaket töreninde, Genel Başkanımız Hıdır AKBAYIR’ın oldukça zorlukları bulunan bir süreçte Vakıfta çok başarılı hizmetler yapmış olduğunu ,bundan böyle kendisi her zaman takdir ve şükranla anılacağını ifade ederek,daha sonraki süreçlerde kendisinden yararlanmayı düşündüklerini bildirmiştir.

Hıdır AKBAYIR ise; Cem Vakfında Genel Müdürlük yapmanın zorluklarından bahsetmiştir. Yine Genel Başkanımız, Cenaze aracı bağışlayan Hüseyin DAŞDÖVEN için de, bu ulvi davranış ve hizmetlerinizin  halkımız tarafından her zaman takdir ile anılacağını ifade etmişlerdir.

Daha sonra Yönetim Kurulu toplantısına geçilerek, gündemdeki diğer konular görüşülmüş olup,  Genel Başkan Sayın İzzettin DOĞAN Akil İnsanlar’ın ülkemizde barış ve kardeşliğin sağlanması adına kendi çalışmaları ve izlenimlerini Yönetim Kurulu üyeleriyle paylaşmıştır.   Bu konuda üyelerin görüş ve düşüncelerini almıştır. Ayrıca Yönetim Kurulunda  Genel Başkan Yardımcılıkları için görev dağılımı yapılmış olup;bu çerçevede,Mali İşlerden Sayın Erdoğan Döner,İdari İşlerden Sayın Fevzi Ekinci,Şubelerden  Sayın Kazım Büklü,Hukuk İşlerinden  Avukat Sayın Namık Sofuoğlu,Teknik İşlerden sorumlu olma Prof.Dr. Sayın Hülya Turgut görevlerini kabul etmişlerdir.