Cem Vakfı Gençliği Hareketlendi

Cem Vakfı Gençlik grubundan Dilan Kahriman, Melis Rişvan ve Semra Şimşek’in organize etmiş oldukları “Gençlik Toplantısı” Vakfımız Toplantı Salonunda, 07.01.2012 tarihinde yapılmıştır.

Toplantıda, önümüzdeki süreç içerisinde yapılacak olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında çeşitli görüş ve düşünceler paylaşılmıştır.

14.01.2012 tarihinden itibaren, Vakıf Gençlik Merkezinde, Tiyatro Eğitimine başlanılması konusunda mutabık kalınmıştır.

Ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü, Umke Dağcılık Grup Başkanı Selim ALTINARIK’ın yapmış olduğu Ağrı Dağı zirve çıkış sunusu, gençler arasında heyecan ve ilgi yaratmıştır. Önümüzdeki günlerde, bu konuda daha ayrıntılı toplantılar yapılarak “Allı Turna Turizm” seyahat acentesi aracılığıyla, bir organizasyon yapılması konusu gündeme alınmıştır.