BODRUM/KONACIK CEMEVİ TEMEL ATMA TÖRENİ

Cem Vakfı ve Bodrum Konacık Belediyesi arasında daha önceleri imzalanan protokol çerçevesinde; 5393 sayılı yasanın 75. Maddesinin (C) ve (D) bentleri gereğince, Bodrum/Konacık Belediyesi kendi mülkiyetinde olan 1185 metrekarelik arsa üzerine 400 kişilik Cemevi yapılmasını protokol hükmüne bağlamış idi.

Sözkonusu Cemevinin temel atma töreni, 13 Nisan 2013 Cumartesi günü, Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın İzzettin DOĞAN’ın katılımlarıyla, Konacık Belediye Başkanı Sayın Mehmet TOSUN ile birlikte yapılacaktır.

Konacık Belediye Başkanı Sayın TOSUN, konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada bu ülkede nasıl bütün vatandaşların ortak katkılarıyla Camiler yapılıyorsa, aynı birlikteliğin Cemevlerinin yapımında da gösterilmesi gerektiğini ifade etmişlerdir.