Amasya – Tokat – Sivas (15/18 Ağustos)

Fiyat : 360 TL

15- 18 Ağustos
3 GECE – 5GÜN
AMASYA-TOKAT- SİVAS – BALLICA MAĞARALARI TURU

1. GÜN  : 23 Ağustos Perşembe Günü Sabah Saat: 08:00 gibi Amasya’ ya varıyoruz. Sabah kahvaltısının ardından panoramik şehir turu yapıyoruz. Ardından tarihi mağara evlerini geziyoruz. Hamdullah Çelebi Türbesini ziyaret ettikten sonra Ferhat – Şirin su kanalını geziyoruz. Restaruantta alacağımız öğle yemeğinin ardından Tokat Pazar ilçesinde bulunan dünyanın 8. harikası  Ballıca Mağaralarına hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saatlik mağara gezisinden sonra Tokat Merkezde otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği otelimizde ve konaklama.

2. GÜN : 24 Ağustos Cuma Günü Oteldeki sabah kahvaltısının ardından Keceçi Baba, Hubyar Sultan ve Aziz Baba türbelerini geziyoruz. Kurban Lokmalarının ardından Tokat kalesi ve panoramik şehir turunu yapıyoruz. Akşam 19:00 gibi Sivas Merkeze hareket ediyoruz. Akşam yemeği otelimizde ve konaklama.

3. GÜN :25 Ağustos Cumartesi Günü Oteldeki sabah kahvaltısının ardından Banaz Pir Sultan Abdal köyüne gidiyoruz. Kurban lokmalarının ardından Yıldızeli Yusufoğlan Köyüne gidiyoruz. Burada köydeki canlarla birlikte Cem olacağız.  Akşam otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4.GÜN : 26 Ağustos Pazar Günü Sabah oteldeki kahvaltının ardından Sivas İmranlı Cogi Baba Türbesi ziyareti için yaklaşık 140 Km mesafenin ardından köye varıyoruz. Ziyaretimizin ardından Sivas üzerinden Şarkışla Sivrialan‘daki Aşık Veysel’in türbesi  ve evini ziyaret ettikten sonra İstanbul’ a hareket ediyoruz.