CEM VAKFI BAĞLAMA KURSU KAYITLARI DEVAM EDİYOR!

CEM Vakfı bünyesinde, İTÜ Devlet Konservatuarı mezunu olan bağlama hocası Zeynel ŞAHİN tarafından verilen Bağlama Kursu kayıtları devam etmektedir.

Eylül 2012’de başlayan kayıtlar yeni sınıflar oluşturulacak şekilde 2013 yılı Haziran sonu itibariyle sona erecektir.!

Bağlama Kursu halk eğitim anlaşmalı olup, 2 yıl süren yoğun bir eğitim dönemi sonrasında katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikası verilmektedir. Bağlama Kursu 15 kişilik sınıflarda verilmektedir.

Kurslar, hafta içi akşam saatlerinde ve hafta sonu gündüz saatlerinde verilmektedir. Kurs saatleri kursiyer sayısı tamamlanıp sınıf açıldıktan sonra, Kurs katılımcıları ve eğitmen tarafından belirlenmektedir.

Cem Vakfı Bağlama Kursu’na kayıt olmak isteyenler, aşağıdaki adres ve telefon bilgilerinden Vakfımıza ulaşabilirler.

İLETİŞİM:  ZAFER MAH. AHMET YESEVİ CAD. NO:290

YENİBOSNA-BAHÇELİEVLER/İSTANBUL