Cem Vakfı Kadın Kolları

23.11.2011 tarihinde çalışmalarına başlamıştır.

• Cem Vakfı Kadın Kolları tarafından, Muharrem ayından dolayı Şah Hüseyin’in şahadetini anarak, 12 gün boyunca Türkçe Kur’an okutuldu ve mersiyeler söylendi. Aşure etkinliklerine yoğun katılım sağlandı.
  • Cem Vakfı Kadın Kolları ve Allı Turna Turizm Seyahat Acentesinin ortak organizasyonuyla, Muharrem ayında Pir Hacı Bektaş-ı Veli’ye ve orada Atatürk’ün kaldığı eve ziyarete gidilmiştir.  Ayrıca, dönüşte Kırıkkale’de Hasan Dede, Keskin’de Haydar Sultan ziyaret edilmiştir. (02.12.2011)
  • Cem Vakfı Kadın Kolları, Muharrem ayında İstanbul içi türbe ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. (Garip Dede, Erikli Baba, Hz. Hüseyin’in Kızları, Karaağaç Tekkesi, Şah Kulu, Karaca Ahmet türbeleri ziyaret edilmiştir. (15.12.2011)
  • Cem Vakfı Kadın Kolları Türk Halk Müzik Korosu kuruldu. Katılmak isteyen tüm canları bekleriz.
  •  Diğer Kurslar
    ► Çocuk Gelişimi