CEM Vakfı Kadın Kollarının Düzenlediği Muharrem Ayı Matem Sohbetleri Cem Vakfı Genel Merkezinde Devam Ediyor..

Kerbela; İslâm Dünyası’nın en önemli en anlamlı olayıdır.

Kerbala’yı ve İmam Hüseyin’i felsefesini duruşunu yaptığımız ibadetlerle, gün içerisinde Vakıf Genel Merkezi’nde bulunduğu Cemevimizde kadınlarımızla bir araya gelerek okuduğumuz duazı imamlar, mersiyeler ve dualarımızla yâd etmekteyiz.

Ne yazık ki, Cemevlerimizin halen ibadet yeri mi? Değil mi? Tartışmalarının yaşandığı bu günlerde, canlarımızla, analarımız, bacılarımızla cemevimizde toplanmak birlikte ibadet yapmak ve akşam da orucumuzu yine hep birlikte açmak bu günleri bizim için daha da anlamlı kılmaktadır.

Yolumuz İmam Hüseyin’lerin, Ana Fatîmaların yoludur.

Hak Muhammed Ali yardımcımız ola.

Fatma ÇINAR

Cem Vakfı